A km zabáló, szerelő kiképző..:)
Ezen az autón tanultam meg vezetni. 1992-ban vettük. Elötte volt egy ugyan ilyenünk, csak azt rommá törték, Állatok tartásával foglalkoztunk és ehhez kellett egy jó terepjáró képeségű összkerékhajtású autó.Édesapám nagyon sokat hajtotta, takarmányt szállítottuk vele télen nyáron, hóban fagyban. Erdőt jártunk vele, többször huztunk ki vele traktort is mély sárból. A leírt km futás valós!!!Télen egyszer állt meg terepen mikor az elötte lévő ho már a motorháztető magaságáig ért!Terepen nagyon kezes, felezővel hihetetlen helyekre felmegy utánfutóval 10 mázsa teherrel.
Ülési műbőr bevonatuak, nyáron mikor nem volt rajta üléshuzat, többször megperzselte az embre hátsóját.
Sok embertől hallottam, hogy nem valami fürge.Na a miénk kivétel volt 140km/h-volt a vége, igaz ilyenkor még az ajtó kárpit is remegett. A szervó kormány nagyon hiányzott belőle.
A fék is igen gyenge volt. Sajnos a román anyagminőség csapnivaló, talán ebből adodott az auto legtöbb hibája.
Mindezek ellenére nagyon szerette az egész család!
- A km futás VALÓS!!!!
- Futómű (kb félévente valami...)
- Kormánymű kb 4x
- Csöpögö fék munkahenger,főfékhenger,szervó dob kilyukadt
- Motorban egyszer szelepszár törés(komplet hengerfej csere néhány ezer Ft volt)és hajtókar+dugó+hüvely csere
- Motor főtengely törés,de még simán haza vitt.
- Kuplung sokszor.
- A karoszéria nagyon hajlamos volt a rozsdásodásra.
Mi magunk.
Nagy György és Fiai Kót