Olasz
Nem akartam háromajtóst venni, de sajnos rögtön megtetszett... Az Alfa rossz híre ellenére az egy jól sikerült példány, eddig lényegében csak a kötelező szervizeket kapta, pedig nemsoká 180e km kerül bele. Ez a motor talán a legjobb választás, nagyon dinamikus, 7 liter alatt fogyaszt 140-es autópályázás mellett és városi vegyes mellett. Külsőre ízlés kérdése, nekem oldalról a sziluettje tetszik a legjobban, belül 4 főnek 180 cm alatt kényelmes, csomagtartó nem praktikus (nem is igazán célja). A kiputbrendesen behangolták, nagyon érződik, hogy odafigyeltek a hanghatásra, gyárilag is szépen muzsikál.
Ha tehetem, akkor megtartom ameddig lehet, ha meg cserélnem kell, akkor is próbálok valami hasonló élvezeti értékkel bíró autót venni. Ebben a globalizált autóiparban a márka úgyis a jellemet adja csak az autónak (karosszéria, hanghatás, motorhangolás), meg talán a motort, az összes többi alkatrésze ugyanazon cégtöl jön, tehát nagyon mellényúlni nem lehet, ha alapjaiban kiforrott.
Remélem segítettem a döntésedben!
- Kézifék bowden, jobb oldali kereket nem fogta - Futóműben csak a jobb első stabilizáló pálca eddig - Ezeken felül csak kopóalkatrészek
Szabó Autócentrum, Érd
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2009 |