Autók » Alfa Romeo » Gtv (1994-2005)

Gtv 2.0 twin spark

Ideggyilok

Ezekután imádtam,pláne mikor potkerék hiánya miatt 2,3 orát dekkolok a kocsiban hogy vki hozzon kereket.Minden uthibánál összerándult az arcizmom.Addig nagyon toppon volt mig volt alatta ültetés és találkoztam kátyumentes aszfaltal és a kanyarokat fenomenális érzést kapva vehettem be,60km/h val gyorsaban mint előtte és a kocsi meg se moccant csak feküdte az utat mint egy matrica:))) de ez se tartott sokáig mert szép lassan a teljes futómű megadta magát.Amugy hegynek fel már csak lendületből lehetett előzni.És alacsony fordulaton nem huzott semmit!!! DE ELADÓ még most is!!! :))

- komplett első-hátsó futómű(silentek,lengéscsillapitók,gömbfejek,Hátsó bölcsőrepedés
- ,légmennyiségmérő,alapjáratimotor,hengerfejfelujitás,komplett kipufogórendszer,jobb első ablak és a jobbos ajtózár,légzsáklámpa,kompjuter ujra programozása mert meghűlyült,kartel csere,defektek

A barátomhoz :)))))))) és még a barátom:))!!!!!

Fenntartási költség (1) Évjárat 1999
Előző autója? swift Következő autója? jeep cherokee
Verdikt (3.8/10)

Alfa Romeo Gtv 1994