Autók » Alfa Romeo » Gtv (1994-2005)

Gtv 2.0TB

Az első és egyben utolsó Alfám

Gönyörű, erős és gyors autó (ha megy)! Ajánlom fiataloknak, akik villantani akarnak a városban, de általában BKV-val közlekednek.
Minden indulás után meg kellett számolnom a garázspadlón újonnan megjelent olajfoltokat. Ha 5-8 volt az esti termés, akkor jó voltam, de volt olyan is, hogy a padlón találtam a teljes mennyiséget. A szerelők csak annyit mondtalk a jelenségre, hogy ez egy OLASZ autó, együtt kell élni ezekkel a kellemetlenségekkel.

Mindösszesen 2000 kilómétert tettem az autóba 3 hónap (tavasztól őszig robogózok, autót csak 7végén használok) alatt és az üzemenyag költségén kívül 600 000 Ft javítást is be kellett vállalnom. Az autó megvásárlása előtt állapotfelmérést végeztettem Csiki-Begénél kb. 8 000 Ft-ért ahol is rendben találták az autót, de ugye ez nem jelent garanciát... A szervizekben gyakran összefutottam sorstársakkal, így nem csak én vettem sz...r autót.

Most egy Mondeóm va és nagyon élvezem az "átlagos" autó előnyeit.

- hűtő, váltó, lengőkarok

Szamosi