Átverés vigyázat
Tegyünk már egy kicsit rendet!
Tc és társai által egekbe menesztett, bmw3 , c merci, audi a4 nagy riválisáról írt, ömlengő, teljes szereptévesztésben írt hazugságok után!
Ez az autó egy szégyen!!!
Szar felszereltség, szégyenletes helykínálat, abnormális ár. Ezek az igazi jellemzői.
Az egekbe magasztalt vezethetőség csak és kizárólag az 500 lóerős modell esetében igaz, a többi simán átlagos, a hétköznapi használhatóság meg egyenesen csapnivaló.
Az első ülések megközelíthetősége, a helykínálat elöl gyakorlatilag a mai autógyártás szégyene!
A motorok ( az eladható dízel és normális méretü benzines ) semmi érdemit nem nyújtanak fogyasztásban vagy teljesítményben.
Csak és kizárólag az ár az amiben felzárkóztak a fent említett riválisokhoz.
Nem véletlen, hogy a szalonokban rohadnak a berendelt darabok!!!
Alfa 164 qv volt, a második abarth 595 gurul alattam, szeretem a jó , igazi olasz autókat, ez nem az, csak szemfényvesztés!
Lehet hogy a stelvio jó lesz, a 4c zseniális de ez a jószág felháborító, kamu, hulladék.
A kipróbálás során a második autót sikerült elindítani, egyszerűen nem fértem el ( 180 cm és 84 kg ) ki és beszálláskor az középső oszlopon zongoráztam e gerincemmel. A váltónak köszönhetően 15 évet mentünk vissza az időben, a dízel hangnak köszönhetően csak 10 et.
SZégyen!!!
- Semmi