Autók » Alfa Romeo » 75 (1985-1992)

75 2.0 TS

A jótékony Transaxle

Az autóba már alfa megszállottként ültem bele hosszas keresgélés után. a 164 után egy igazi sportos alfát szerettem volna.. igy került a 75 a középpontba. Gyárilag szélesitett küszöb, kerékjárat, hátsókerék hajtás, speer difi, erös motor... mi kell még? Az autót a belvárosban napi használatban használom eddig (kopp kopp ) 30 e. km után hibátlanul teljesit.. én 10 ezrenként olajat cserélek a kocsiban.. nem hinném hogy bánja. Kicsit furcsa hogy a TS motor alsó fordulatszámon nem akar menni... még megmozdulni se nagyon de 2500 - 3000 fölött megjön a lovak ereje... igazi pörgös motor.. Mivel a kocsi súlyelosztása nagyon közel áll a tökéleteshez... 1x már mentett meg vészhelyzetböl... kanyarodás közben a mellettem lévö... szintén sportos vezetö kicsit túlméretezte a kocsija tudását...) még szerencse hogy lehetett húzni a kocsit a kanyarban még jobban.. Szóval 1 mondatban röviden..: Aki sportos kinézetü, hangú, átlagos szervizköltségü autót szeretne fenntartható benzinköltségek mellett.... ajánlott egy 75 ös alfa...

- Harmincezer km. alatt eddig semmi nem romlott el rajta.. kivéve az olajat))

Eddig sehova

Fenntartási költség (9) Évjárat 1988
Előző autója? 164 V6 Turbo Következő autója? Mindenképpen ALFA
Verdikt (8.1/10)

Alfa Romeo 75 1985 (1986 - 1992)