Alfigor, aki morci is tud lenni
Amikor meglett, nagyon be voltam parázva t?le (kényszermegoldás volt), mert, hogy Olasz autó meg Alfa, meg szétesik és társai. Aztán megszoktam, és nagyon megszerettem.
Nem sok ellenfelem volt, mert a nyomatékos 1,5 -ös boxer nagyon el volt találva,és szinte széthajthatatlan volt. Olajat kell bele rakni, benzint, és irány a nagyvilág.
6 év alatt talán egyszer hagyott ott, akkor is egy olyan hiba miatt, amit a szervízben 1000Ft-ért kb 5 perc alatt javítottak meg, csak én nem ismertem, hogy hova kell nyúlni.
Nagyon szép emlékek f?znek ehhez az autóhoz, és csak amiatt kellett megválnom tóle, mert annó igénytelenül (magyar módra) bontóból rakták össze a törött kaszniját, eladásra.....
Sajna ez betett neki, így nem volt más választásom, mint lecserélni.
Bár a végén már voltak húzásai, de minden a rosszul végzett egykori munkára vezethet? vissza.
Egyébként meg kényelmes, gyors, és rettenetesen igénytelen volt, télen nyáron hajtottam minden nap. Ami a legjobban hiányzik, az a boxer motor morci hangja, amikor megnyomja neki az ember.:)
- Gyújtáskapcsoló betét beégett, a kipufogót kellett cserélni, gömbfejek (köszi magyar utak),
Ber-Do Kft
Nortd Autó