Kényelmes dinamikus megbízható
Féltem tőle mivel Olasz de előtte egy Fiat Multiplánk volt nem csalódtam abban sem így meg vettem az Alfát hibája nem sok volt még hajtotam.A motorról annyit tudok mondani félelmetesen tud gyorsulni szóval benne van a 150 ló.Az autó belseje nagyon jó kényelmes és jól kezelhető a 6 sebességes váltó gyönyörűen dolgozik.A mi autónk ful extrás és minden működik rajta szóval semmi panaszom nincs az autóra.Az ülések bőrök és fűthető plusz elektromos és memóriás szóval kényelmes.Az autó javítása kissé bonyolult mert helyhiánnyal küzdök mivel,hogy minden be van préselve a motor térbe és a hátsó futómű is zsúfolt.Kanyarokban az autóval bátran lehet menni mert stabil mivel,hogy elég alacsony,a kanyarból mikor ki gyorsul akkor lehet érezni a stabilitást és az erőt.Annyi hátránya azért van az autónak,hogy a világítása kissé gyenge cseréltem xenon izzót ház nem sokat változott én már nem költök rá,hogy vegyek bele ledes fényszórót.A motor -15 fokban is első izzítás után indult,a webasto álló fűtés is komoly 3-4 perc és érezni a langyos levegőt.
- Mióta nálam van első lengőkar szilent, cseréltem kuplung főmunka hengert,akkumulátor,izzó.
Saját magam kicsit konyítok az autókhoz.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Fiat Multipla 1.9 jtd | Következő autója? | Renault wel satis 3.0 dci |
Verdikt | (8.2/10) |