A kigyúrt szeret?!!!!!! 166 2.4jtd 1
az autót 1 156 1.9jtd után vásároltam.Az is jó ,de ez maga az álom.Kezdem a gyönyör? formával, ami kilóg a megszokott utcaképb?l.Az enyémen van egy gyári 17-es felni, els? hátsó spoilerezés,sötétmetál szín vajszín b?r.imádunk beleülni a családdal.A helykínálat pazar,a kényelem szintén. Egyébként a géppel jó érzés megérkezni akár vendégségbe, színházba, vagy a pláza elé.A hatás nem = a 2 f? német márkával.nincs utálat, csak csodálat,+ stylus. Ennyit a szubjekt. dolgokról,most pedig jöjjön a sportszív. iszonyatosan er?s az 5 hengeres dízel, igazi hosszútávfutó. Az autópályás haladás 6.-ban 230-ig nem fárassza a vádliját. Doppinggal ez fokozható,de mint ismeretes káros a sportoló egészségére.A fogyasztás 180-ig 7-8l/ 100km.emelked?t nem érz? motor.városi fogyi szintén ez érték körül alakul ami jó érték.Országúton a rugalmasság miatt jó az el?zési készség,de az alfapajzsot láttán sok a kihívás, amit ez a kocsi nem t?r. ekkor jöna szigorú bünti, ami a közvetlen futóm? miatt kanyargós úton is kivitelezhet?.Egyszóval én naon elgdtt vaok vele, és az apróbb hibáit elnézem.1-2 negatívum: a futóm? elemei gyakoribb cserére szorulnak( stabilizátor, leng?karok)de ebben az út a hibás.A f?tés nehezen érkezik, de ez sem zavar ,hisz f?t a márkatudat.Nagyjából ennyi arossz ,jót még sokat írhatnék, de úgysem hinnétek, búcsuzóul:ALFA 166 ?ber.
- kiégett izzó, fékbetét, féktárcsa. 70000ft
Rigler gy?r
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 120000 |
Előző autója? | 156 | Következő autója? | még ez sincs kipengetve ,de de izé Újra ALFA |
Verdikt | (7.4/10) |