Autók » Alfa Romeo » 166 (1998-2007)

166 2.0 TS

A csalóka: Alfa 166 2.0 TS, néha imádod, néha utálod

Hát igen, szerelem első látásra. Az autó gyönyörü szép, imádom a külsejét, belsejét. Kényelem a köbön! :) A bör fantasztikusan szép és igényes kidolgozású. stb, stb. Csak ne lennének ezek a hibák, nagyon el tud szomorítani, mint anyagilag és lelkileg. Sokan írtátok, h a TS motor rossz stb, nekem EDDIG nem volt vele gondom (vezérlést leszámítva), szereti, ha figyelnek rá, ha megkap mindent akkor meg is hálálja a tulajnak. A motor amúgy megy, ha akarom, keveset eszik ha akarom... :D Dugót utálja, 14-16liter 100-on, de lehet vele 7,6literrel is menni országúton. Autópályán 155kmh átlagnál(!!!) 11.6, ami sztem nem annyira rossz.
Egy szóval én nagyon szeretem az Alfámat és remélem, ennyi ráköltéssel végre hosszútávon élvezhetem amit tud nyújtani!

- Hmmm írhatok sajnos pár dolgot ide:
- Bal első kerékagy és kerékagy csapágy (csavarok bele törtek.. 65000HUF és a gond eltünt...:( :) ) első keresztlengőkarok, vezérlés(teljes csere, szíjjak, görgők, eletronika), hátsó 2db csonkállvány, jobb első és hátsó zár(cserés lett), első-hátsó féktárcsák és dobok(bár ez nem típus hiba ez idővel minden autón cserés lesz) Egyenlőre és remélem egy jó időre ennyi. Ez így kb 350000HUF körül van...félrebeszélés meg minden nélkül ez k.rva SOK!!

Alfa Szamosi
Kilencet is kapna a skálán, ha nem kellene ennyit járnom oda és olcsóbbak lennének...

Fenntartási költség (4) Évjárat 1999
Előző autója? Xsara Következő autója? Talán Alfa 166 2.4JTD (az új) vagy BMW E60, de ezek még távoli dolgok.
Verdikt (6.4/10)

Alfa Romeo 166 1998 (2000 - 2007)