Repülő hajó
Kezdjük a rossz tulajdonságokkal,olyan mint egy makacs kisgyerek,szeretgetni kell,és akkor jol viselkedik,én sürün nézegetem a silenteket,(magyar utak),egyesben talán lehetne haraposabb is,de lehet hogy csak türelmetlen vagyok.Mindenki dicséri,hogy milyen nagy,milyen szép belül,és mennnyire megy,4 utassal is.Elktronikusan,és motorikusan is kitünő,rohadás nincs,a 164-esek nem nagyon rohadnak,komoly probémám még nem is volt vele,kezdeti hanyagságom miatt,néha kábeleket kelett cserélnem,aztán mindent átfujkodttam kontanktsprayvel,azota semmi fennakadás.Fantasztikus vezetni,mintha csak a titanicot kormányoznám,nagy csendes,és ha kell 5.-ben is előzhetek visszaváltás nélkül.Egyedi hangja van,szinte dobog a szive.Szoktam kergetni ha egyedül utazom,nem nagyon akad párja a pirosnál startolva.Autopályán lazán birja a 180-at de akkor eszik is,városban ha nem tolom 7l,pályán 120-ig 6l.Egy életre szólo választás volt,és csak ilyen lesz a következő is.
- Megvétel után,sok mindent nem kelett cserélnem,hisz az előzö tulaj is vigyázott rá,ezért is mertem megvenni.Sajnos a magyar utak eszik a szilenteket,és a kerékagy csapágyakat,ezért ezeket már kicseréltem,190.000-nél,mindkét féltengely saját kezüleg cseréltem,darabja 13.000 ft.Motorikusan kitünő,lassan majd gyergyát cserélek,hárompolusut,50.000 kilométerest.
Szerintem kerüljük a méregdrága márkás szervizeket,nem mindig olyanok dolgoznak ott akik szeretik is az alfákat.Melegen ajánlom,ell bandit,monoki sarok,budapest.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | – | Következő autója? | alfa 166 |