Gyönyör? autó,megtéveszt? bels? méretekkel!
Igazából csak tesztvezetésen volt szerencsém kipróbálni!Alfa tulajdonosként azt hiszem mondhatom,h én egy kicsit csalódtam a 159-ben!Gyönyör? autó,az orr rész az egyszer?en isteni,de ahogy beleültem egy kicsit csalódnom kellett!Az autó hiába a BMW 3 nak ,és az Audi A4-nek a kategóriája,én mégis kinti méretei miatt feljebb sorolnám az autót!Ahogy beül az meber meglep?dik,az én 182 cm magasságommal,és 76 kg-al saját magam mögé ülve nem éreztem kénylemesem magam,és a ki, illetve beszállás is körülményes volt!Tehát az egész olyan érzést kelt,mint ha túl lenne búrkolva az autó:-((A rossz min?ség? tesztút során viszont csak jó dolgokat tapasztaltam!Valóban nagyon merev a karosszéria,semmi zörgést nyiszogást nem hallani,és Alfához ill?en a bels? anyagok is hibátlanok!Az meg csak tet?zte a vezetési élményt,ahogy a kis turbónyomásmér? táncolt:-)))A futóm? nagyon közvetlen,de ezt már a többi alfánál is megszokhattuk,a váltó is nagyon pontosan kapcsolt még így is,h csak 250 km volt benne!Viszon nekem nem jött át a cuore sportivo érzés,de nem tudom miért:-((Még egy nagy hiba,h a hátsó csomagtartó ajtó lezárása nem volt egyszer?,és a nyitása sem,mert nem hagytak ki egy kis rést sem,ahol az ember belekapaszkodhatna,h felemelje!
Összességében nagyon kellemes volt,de én többre számítottam!Szerintem nem fog tudnio sok vev?t átcsábítani a német autósokból az Alfa,de ez szerintem nem feltétlen baj:-))A megbízhatóságnál és szervíztapasztalatoknál az én 147 alfámat tudtam csak jellemezni,tehát az nem mérvadó!
- semmi,de ez a min egy 250 km futott tesztautótól:-))
Auto Mery Nyíregyháza
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |