AlfaAmore Forever
Hát ez az autó egy álom! Stromboli szürka, piros bőr belső kombináció. A további extrák: xenon lámpa, és lámpamosó, fűtött ülések, hozzáadott motormelegitő, 17"-es Diamond kerekek, és a Convergence 3-as csomag. Mi is az a Convergence csomag? MIvel mindenkinek ajánlani tudom, ezért most egy picit irok róla. Ez egy Bluetoothos telefon kapcsolatot tartalmaz, és USB csatlakozót a kesztyűtartóban. A Bluethootos telefonkapcsolat állandóan meg van a telefon és az autó közt, ha a kulcs a helyén van, és a bluthoot is be van kapcsolva. Az autó automatikuson felismeri az eszközt. Az USB csatlakozóhoz pedig hozzá lehet csatolni a sima USB kulcsot, MP3 lejátszót, és iPod-ot. Ezt az opciót, mindenkinek ajánlom, aki sokat van úton, és még többet telefonál. AZ autó memóriájában el lehet tárolni a telefonszámokat, és anélkül, hogy a telefont elővenné nyugodtan tud telefonálni, és nincs a kézben a telfon.
Az autó úgy fekszi az utat, mintha oda lenne szegelve. Nem billeg, dülöngél, csúszkál, csak tartja az irányt. A motor is megfelelő a dinamikus mozgatáshoz. Az autóban csend honol, és csak azt észleljük, hogy megyünk.
Én még nem vettem észre, hogy bármi is le akarna válni a helyéről, minden illesztés pontos. Még semmi nem vált le, és mozgott volna. Ezért nem értem, az egyik hozzászólásban leirtakat.
Az autó nagyon nagyon jó! A váltó nagyon precizen jár, és nagyon gyorsan lehet vele váltani. Utazás közbe a nyugalom szigete az autó. Semmi zörgés, csak a halk nyugodt suhanás. A hifi nagyon jó. Nagyon gyorsan lehet vele a kanyarokat bevenni, és a 3., 4. fokozatban az autó nagyon brutális gyorsulásra képes. A 6. fokozat tényleg csak spórolásra van, mert ott már nem akar olyan nagyon vehemensen gyorsulni, de ha kell azért még ott is húz. A fogysztás állandóan 6.5 és 7 liter közt alakul, de a tempomatot kihasználjuk. AZ ülések nagyon kényelmesek, de nem a 147-ből ismert spotülések, hanem igazi irodai fotolek ezek. Hosszú úton sem fárad el az ember.
- Még semmi. Szeptember 22.-e óta van meg, de ha lesz beirom.
- November 27. 1o ezredik kilaméter
- Két ünnep közt volt egy olyan eset, hogy fogyott a hűtőfolyadék. Szervizben sem találtak semmit, és magától abban is maradt, az elszivárgás.
Dunauto Dunaszerdahely Szlovákia
Hatalmas raktárkészlettel rendelkeznek. Gyorsan, és jól dolgoznak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | 147 1.9JTD | Következő autója? | Alfa |