Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 1.6 TS

Szép az bizticsek.Szabó S.

Nagyon szeretem ezt az autót.El?tte volt:Ford Focus, Audi A6 V6 2.4.
De nekem ? kellett.Leny?gözött szépsége lakkfekete színe.
Bels?:
Az ülésf?tés nekem hiányzik, de a plüss nagyon igényes benne.Az ülések kényelmesek.Ezt már több csajom is mondta.

m?szerfal megbízható, bár a h?mérsékletjelz? nagyon ingatag.A fogyasztásmér? MÉGINKÁBB.Volt, hogy haverommal ott röhögtünk, hogy látszik amint d?l ki negatívba.
A m?szerfal bal els? részénél lév? biztosítéktábla folyton leesik.A Klímája jó hideg bár csak besl? leveg?keringetésen érdemes használni.
A könyökl?n már voltak vitáim csajokkal, nem tudom miért de azt hiszik hogy az utasé , pedig dehogy.

Kivülr?l nagyon jól néz ki szerintem nagyon elegáns benyomást kelt.

Vezetni élvezetes amíg meg nem állsz a kúton.Az Audit azért adtam el mert nagyon sokat evett.Ahhoz képest ez egy diesel renault.
A vezetési élmányen talán a városba való haladáskor a nyikorgás ront némit.

De ett?l függetlenül szeretem -csak egy Alfa nem?

- FUTÓM? NYIKOROG, VEZÉRM?SZÍJ,+EGYSZER BELEJÖTT EGY PATKÁNY OPELES AZTÁN OTT VIGYORGOTT HOGY AZ ÖVÉ CÉGES.- VÉRPISÓZÁS TERHE MELETT ELBOCSÁTVA.-

Bp.XIII.Jász.utca 150. Oláh Gyula

Ég? de most pont nála van.Hátsófali infi kerülget ha hívogatom (az esetlegesen felmerül? árak miatt).De megnyugtató híreket kapok.

Ok

Fenntartási költség (2) Évjárat 2002
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 62000
Megbízhatóság (5) Vezetett km 12000
Előző autója? A6 V6 2.4. Következő autója? szeretnék 159
Verdikt (5.2/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)