Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 1.8 ts

Rothadt alma - rémálom

3 évesen vásároltuk meg az alfát. Nagyon megtetszett, kényelmes volt és nagyon jól ment. Kb fél évig nem volt vele semmi baj. Aztán jöttek sorba a gondok. Ha valamit megjavitattunk rajta, mindjárt elromlott valami más! A motorja hibátlan, 140 le nagyon király!Az alkatrészes már a hangunkat is megismert a telefonba, annyit jártunk alkatrészért. Az árukról meg ne is beszéljünk. Egy vagyont költöttünk rá!!Elöször négy féket cseréltünk, mert állandóan visitott. 2szer cserélték, de az se volt jobb. Azután 4 lengéscsillapító, összes leng?kar, szilent és miután nem volt olyan hónap,hogy ne kelljen rá költeni, kiderült, hogy az egész kormánym? kukába való. Ugyhogy úgy döntöttünk, hogy eladjuk. Az megint kész rémálom volt. Mindenhol közölték, hogy ezt a fajta kocsit nem számolják be, mert eladhatatlan. Aztán végre jött egy vev?, aki beleszeretet ( szegény ). Most egy passatom van ( 1.9 pdtdi ) ,hála ezzel nincs baj. Szóval életembe többet nem vennék alfát! Olyan ,mint egy rodhadt alma: kivülröl gyönyör?, beljebb viszont siralmas.

- Els?, hátsó leng?kar, 4 teleszkóp, kormánym?, 4 fékcsere stb.

Magán szerel?, nem szakszervíz

Fenntartási költség (1) Évjárat 1999
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 120000
Előző autója? astra Következő autója? vw passat
Verdikt (3.3/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)