Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 2,4 JTD M_JET 20V

Olasz szépség II.

Ezt a véleményt az első kiegészítésének szánom ( Olasz szépség )mintegy összegzésként, mivel eladtam az autót.Sajnos az állandó futómű és egyéb problémák megkeseritették a kapcsolatunkat- nem beszélve a horror költségekről.Óriási csalódás az autó gyenge minősége, kivéve a motort mert az nagyon jó.Ezek ellenére szerettem ,szép volt, elég volt,de többet soha Alfa!Többi info a hibalistából kitalálható a teljesség igénye nélkül.Szerintem ennyi idős autón nem romolhatna el ennyi minden, ez egyszerüen megbocsáthatatlan, és ez egyre rosszabb lesz.

- Első alsó és fölső lengőkarok(oldalanként több db.),stabilizátor szilentek( csak egyben cserélhető-többször),hátsó stabilizátor,különböző hátsó egyéb szilentek-többször,bal első kerékcsapágy,kézifék kötél minden télen (4db),xenon trafó 2db(4év alatt 5db),xenon izzó össz.8db.,első helyzetjelző izzó 1-2 havonta,ülésfűtés mióta nálam volt nem működött,légzsák kontakt hiba pár havonta,cd játszó nem adja ki a lemezt,bordásszíj feszítő komplett,klíma elengedte a gázt-egyik cső csere,belső kárpitok hamar kopnak,belső műanyag elemek sérülékenyek ,a tükör száráról lepereg a festék,a fényezés könnyen karcolódik és kopik,a madárszar felmarta a tetőn,az ajtó nyitó gombok beragadnak,bőrülés elkopott és kilukadt pedig bőrápolót használtam ....hirtelen ennyi jut eszembe(biztos volt más is és ez a normál karbantartáson kivül)

CAR_komplex bt.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? Delta 1,8 GT Következő autója? A6 3,2 V6 fsi tiptronic Avant
Verdikt (4.5/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)