Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 1.8 ts

Istencsászár

Én igazi olaszimádó vagyok,és alig vártam,hogy a Tipo után megvehessem az Alfácskámat(pedig mindenki megpróbált lebeszélni róla).Amit az autószerelők mondtak,hogy sz.r,nagy százalékban igaz,de az összes hibáját betudom az előző "gazdájának"aki nem igazán törődött vele.Egyébként most,hogy kb 300000-et ráköltöttem(ebbe benne vannak a gyertyák,szíjak,szűrők is)egy tökéletes,gyönyörű es bivajerős autóm lett amivel a 160-180-as utazó fel sem tűnik.Összességében ha az ember törődik vele és odafigyel az autóra az meghálálja,és bírja a strapát(én pedig szoktam kinyomni a szemét),egy pár spoiler,ültetés,nagykerék és még az öregasszonyok is utánanéznek!

- légtömegmérő(bosh),komplett futómű,változó szelepvezérlő mechanika,gyertyapipák(bosh)

Atkári Fefe barátom

Fenntartási költség (5) Évjárat 1998
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 120000
Előző autója? Tipo Következő autója? alfa jó nagy motorral
Verdikt (6.8/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)