Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 2.0 ts

hisztis vadállat

Nem az első autóm. Nem azért vettem mert autót szerettem volna váltani...egyszerűen csak szerelem volt első látásra. Tudtam hogy fel kell majd újítani, de ha az ember szerelmes nem èrdeklik az ész érvek. A 2000res chipes motorral vadállat a gép. Nem sportkocsi! Tehát ha arra akarja valaki használni hogy üveg hangon szántsa a betont akkor zsebbe is kell nyúlni. 10w60as olajat bele. 10w40el hajtókaros lesz! Hidegen nem szabad rúgatni. Én speciel el sem indulok vele amíg nincs 70 fokos a vizem. Oda kell rá figyelni, de meghálálja. Első autónak nem ajánlom. Akinek hagytam eddig hogy kipróbálja széles vigyorral szált ki vagy azzal a mondattal ha el akarom adni szóljak. Kell ezeknél nagyobb elismerés 1 kocsinak? Sokan szidják a márkàt mert megveszik az olcsóbb lelakottat....emberek az olcsóságnak ára van! Nem szar olaszozni kell hanem rendes áron venni egyet....

Tehát amire figyelni kell: 10w60as olajat neki (nem az olcsó szart)
Hidegen nem padlózzuk (de azt melyik márka viseli el)
Megfelelő szaktudású szerelő
Nem lelakott példányt kell vásárolni

Jó tulajdonság: szeretni való autó :) nagyon jól megy. Kényelmes. Gyönyörű

Rossz: a futómű tényleg nem szereti a magyar utakat. De ezt már melyik márka viseli el?

- Sok mindent kellett rajta cserélni. De ez nem az alfa hibája, hanem az ex tulajé. Semmi olyan egetverő hibát nem produkált amit más márka nem tett volna meg.

Nem hivatalos szerelőhöz jártunk, vagy is ha gondja van a mai napig hozzá szoktunk gurulni. Ennek több oka is van. Sajnos a legtöbb szerelő nem ért az olaszokhoz.

Fenntartási költség (6) Évjárat 2000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 19000
Előző autója? bravo Következő autója? brera
Verdikt (8.1/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)