Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 16 ts

Ha sok pénzed van inkább az ablakon dobd ki!!!!!

1. Delta pop autó kereskedést kerüljétek!!!!!!! motornak gyűrű törése volt, nem fúrták fel csak meg gyűrűzték és eladták. Eredmény: kb 50 km után füstöl mint barom 100 km =1l olaj
Garancia? Na az nincs. A válasz: mért kellett nekem használlt autó?? Fogyasztás 8.5 -10L . Megy mint állat ,na de nem hajtom ahhoz ugyanis drága.

- lehet egyszerűbb lenne ha azokat az alkatrészeket sorolnám ami működött.:)!Tehát a ROSSZAK:Lengés csillapító első 2 hátsó 2;Lengőkarok 4 db;baloldali első fékcső;Kuplung felső munkahenger 2 szer,kuplung kinyomó csapágy 2 szer;A szélvédő ragasztása csak úgy elengedett;Hátsó (manuális) ablak mozgató, természetesen mind a kettő(a bovden elrohadt).;Gyertya garnitúra 3 szor cserélve(kb 150 000 FT!);állandó olajszivárgás a gyertyák körül;Lambda szonda, Légtömeg mérő;a légzsák computerével nem tud kommunikálni a diagoló;katalisator;vonószem csavar elromlott!!!! (ez normális) :)
- gyűrű törés: 4 db új dugattyú, hajtókar csapágyak,főtengely nyugvó csapágyak;henger felfúrása, főtengely köszörülése,hengerfej köszörülése,16 db szelep csere, vezérlés módosító csere, vízpumpa,feszítőgörgő,vezérműszíj. Pót féklámpa állandóan lehullott,kuplung tárcsa csere, bordástengely csapágy és szimering csere.Aztán motorgenerál után:55 000 : az "új" vezérműszíj elszakad: 8 db szelep csere;újra tömítés garnitúra; a gyűrűk már csak 50%-osak, a hajtókar csapágyak valamiért karcoltak, illletve a főtengely is ÚJRA csapágyas lett ,de nem csoda hiszen 55 000-et már mentem vele én naív! Ja és úgy vigyáztam rá mint egy hímestojásra!!!!

rimóczi autó szervíz albertirsa pocsék , bénák, ügyetlenek és lehúzzák az embert.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1997
Előző autója? combo Következő autója? Toyota remélem
Verdikt (2.7/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)