Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 156 sw 2,4 JTD M

Függ?ség

Mindíg megcsodáltam ezt a kombit. Mint a hülyegyerek szoktam körbejárni, ha láttam egyet... A ráncfelvarrás után pedig már nem is akartam ellenállni. Persze a legnagyobb diesel kellett, és sportfutóm?. Vezettem már pár jó autót, de ez, ez valami más... Ez függ?ség.... Soha nem gondoltam volna, hogy feln?tt emberként kocsit fogok valaha simogatni... és bámulom még majd egy év után is... Eddig nem romlott el benne semmi. Szerel? nem látta. A motor brutális. Büntet?autó. Az érdi tet? kétszázzal, hatodikban? semmiség.
140 nél szánakozva nézni a hülyegyereket aki nyomni próbálja a gázt, hogy ne el?zhess, aztán 3 másodperc múlva már 200 méterr?l integetsz neki? semmiség. A "vas" ugyanis 175 l?er?s, és 386 newton a nyomatéka. Azt hiszem élethosszig beteg vagyok. Alfamániás lettem

- Eddig semmmi nem romlott el rajta.

Szerel? még nem látta.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző autója? megane 1,9 dti Következő autója? Alfaaaaaa
Verdikt (8.7/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)