Autók » Alfa Romeo » 156 (1997-2005)

156 1,8 TS

A kedvenc

Igazán úgy kezd?dött, hogy volt egy Alfa33 ami véletlenül került a birtokomba még valamikor 97 környékén. Kilógott bel?le a lábam, de az 1,5-ös boxer mindig szépen muzsikált, és soha sehol nem hagyott minket. Nagyon megszerettem. Akkor miért ne lenne a következ? is valami ilyen?
Az lett. Az álom 156.
A maga morcosságával, meg a nebosszantsmertamúgyisballábbalkelltem kinézetével. Isteni volt amikor átvettük. Semmi zaj, még egy laza nyöszi sem. Most ennyi id? után sem. Rövid pedálutak, kicsit akadozó váltó (sohasem nézettem meg benne az olajat, lehet, hogy id?szer? lenne), remek ülések, biztonságérzet és komfort sportos elegye az egész.
A fiam imádja, és mindig boldogan integet, amikor egy másik Alfával villogunk egymásnak az úton. Büszkén kiáltja: Mi is ide tartozunk!!!
A család már kevésbé rajong érte, mert a babakocsit alig lehet belerakni, de ez egy sportlimuzin. Ez van.
Lekopogom (kopp-kopp) még nem volt bajom a motorral, de az olajszintre ügyelni kell, mert csak egy magasfodulatú motor.
Én személyszerint szeretem, és elfogultságomat nem is titkolom.
Nagyon szeretnék egyszer egy 166 közelébe jutni (öregszem), és a 156 mellé rakni a garázsba.
Ajánlom mindenkinek aki nem csak autót akar venni, hanem szenvedélyt, barátot (akár titkos szeret?nek is nevezhetjük)

- H?véd? pajzs a kipufnál 4KHUF
- valami nemtommi az els?futóm?nél 12KHUF
- Izzók (kb 6 db els? helyzetjelz?, de mindig a jobbos)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Megbízhatóság (10) Vezetett km 112000
Előző autója? 205 Következő autója? Alfa 166
Verdikt (7.8/10)

Alfa Romeo 156 1997 (2002 - 2005)