A FELEJTHETETLEN...MEGSIRATTAM
Az autónak lelke VAN!BMW vérrel születtem.de amikor megláttam(1997),azt mondtam:-egyszer ilyenem lesz!Gyönyörű forma,sportos ülések.2007-ben sétáltunk a pécsi vásárban s már nézegettem,usgyi haza(Szekszárd)..net.BP-n találtam meg az autópiacon,felújított motorral,kitűnő állapot,ezüst színben.Fel Pestre,próbakör,minden OK,észrevétel:a KM órában nem világított a led.Mondták:140E km.Foglaló.3hetet sz*rakodtak a hitellel!Hívnak,minden OK,mehetek.Papírok elrendez,beülök,világít a KM óra led 240.000KM!!!Megint átb*sztak!Reklamáció x összeg vissza.Már vártam,h induljunk haza.Sima út,forr a víz.Hűtőventillátor nem megy.Hazaértünk,megcsináltattam.Megbocsátottam neki.Elmentünk Békéscsabára fogyasztás rengeteg:Kb 500Km-en majdnem 50 Liter!Légtömegmérő csere(Bosch gyári),azóta harmadával csökkent a fogyasztás.Megbocsátottam neki,nem Ő tehetett róla.Amugy bármi volt mindig azonnal indult,lendületes,1,6-os létére erős motor,stabil futőmű,mindig jó volt ránézni,tökéletes formájú autó!Majd´ 200E.ft-ot költöttem rá 1 év alatt,de az autó kárpótolt mindenért!Felraktam a netre,árában kivásárolták.Peste mentem fel a vevővel a törzskönyvet kiváltani,oda-vissza én vezettem.Aztán kiszálltam a házunktól 2 utcával arrébb.Néztem ahogy elsuhan az úton,miután eltűnt hazáig zokoktam(még soha egyetlen autó után sem).Visszatértem a BMW-hez...DE EGYSZER MINDENKINEK KELL AZ ÉLETÉBEN EGY ALFA!!!
- Kuplung,légtömegmérő,akku,hűtőventillátor,műszerfal világítás ledek(majdnem az összes)
10 Csányi (régi osztálytárs)
10 Hajtol elektronika
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |