Viszont gyönyörű!
Az a lényeg ,hogy nyáron vettem ,azóta mentem vele 10.000km-et de már a fent emlitett hibákon mind túl vagyunk!
Jelenleg is vannak apróbb hibái: Az autón mindenhol gyári a fény de a bal hátsó sárvédő rozsdásodik(már mikor megvettem ki lett javítva, most megint kezd.) A futómű gyárilag feleslegesen kemény szerintem(a futómű alkatrészek rovására megy) Az autó viszont rendkívül szép és nagyon jó vezetni! Ja fogyasztását még nem mértem csak azt nézem amit kiír a computer, csak város: 11 liter(szinte tojáshéj effektus mellett) jó van rajta egy 17-es felni. Vagyis 4. Én azt mondom aki megteheti vegyen alfát, lehet nekem a következő is az lesz. semmiképp ne vegyen olyan ember aki gazdaságosan szeretne üzemeltetni egy autót, vagy esetleg elhanyagolja az autóját.
Már fél liter olajat rá kellett töltenem ,pedig gyári Seléniát kap a kicsi.
Üdv:Zoli
- El.tükör, kerékagy csapágy(2db) szilentek itt-ott, tolató lámpa, hátsó ablaktörlő, ülés fűtés, ajtózsanér, fél év termése!
- Szerencsére utángyártott alkatrészekből nem olyan vészes szervizelni, kivéve a kerékagy csapágy mert kettőt cseréltem 55.000-ből idáig! Már várom a következő kettőt.
egy ismerőshöz hordom ,de amit lehet én is megcsinálok rajta
Szerviz tapasztalatom nincs ,ezért beírtam egy 5-öst de gondolom nem lehet figyelmen kívül hagyni...
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | volt sok féle | Következő autója? | talán scenic dci 2005-ös |