Sportivo-Amore
Az autó vásárlása elött Opel Omegát és Ford Galaxy-t hajtottam vegyes véleménnyel nem keveset!Amikor az Alfát megvettem számomra egy stílusos és talán elfogultan ,de a legszebb külsö és belsövel(bör)rendelkezö autó rengeteg extrával.Az akkori piaci árak mellett/használtan vettem/hasonló kategoriákkal összevetve a legfelszereltebb.Általában leszólják a márkát,de föleg azok akiknek nem is volt vele dolguk!Megbizhatóságot vitatva.Motorikusan lehet erösnek,gyengének nevezni ki mihez van szokva de sokan elfelejtik mikor beleülnek ,hogy az autó 1.6-os és úgy is kellene használni 120 LE ide vagy oda(ami jó).De mikor beülsz olyan élményt kapsz amit kár lenne ragoznom.Futómüve kicsit kényes nem a rossz utakra tervezték ,de minden más esetben rendkívül jó!Kellö idöben kellö ráfordítással megbízhatóan müködik legalább is nálam/nincs két egyforma, de nem csak ebböl/Azoknál minden autó pocsék akik azt sem tudják,hogy nyílik a motortér.Szeretem mert körülvesz,dinamikus,motorhang filling, szép,és nem "népautó"!
- Elektronikusan: égö kiégések.Motorikusan:Vez. modósító,vez.ill.fesz.görgök, szíj,utóbbiak biztonsági és kötelezö cserék,amit ajánlok másnak is,2 hátsó leng. csill.eddig(hála a Pest-i utaknak amit ugye nem szeret)Az olajat figyelni kell ,hogy mindig lehetöleg a maxin legyen(a lelke)mert csipegeti.Újabb 15000km után csak a féktárcsákat fékbetéteket cseréltem ami időszerü volt ill 1db hátsó szilent!
Magánszemély Halásztekek
Tomsics G. Rácalmás