Olasz városi rakéta
Amikor elkezdtem nézegetni az autókat valahogy rögtön az Alfa volt az ami megtetszett. Rengeteg autót néztem meg, de sajnos elég rossz állapotban voltak. Aztán megláttam ezt a bordó 147-est és tudtam, hogy kell nekem. Mivel az előző tulaj rendszeresen szervizelte és nagyon kevés kilométer volt benne (67 ezer 9 évesen) ezért annyira nem féltem tőle. Mindössze a külsején voltak apróbb sérülések horpadások, amiket ki is javítottam. Cserélni kellett még a vezérlés módosítót, de ennyiben meg is állt, amit a motorra költenem kellett.
12 ezrenként kapott Selenia motorolajat, amit mindenkinek ajánlok mert rengeteget számít egy ilyen motornál.
Apróbb elektronikai hibák előfordultak, de amilyen gyorsan jöttek olyan gyorsan gyakran maguktól el is múltak.
Összességében imádtam az autót, egyedül a kicsit nagy forduló kör amit nehezen szoktam meg.
Aki Alfát szeretne venni mindenképpen ajánlom, hogy olyat vegyen aminek a múltját végig lehet követni, mert ezzel sokat takaríthat meg később.
- Vezérlés módosító (kb 40.000Ft) - csomagtér zár motor (bontó 5000Ft) - Lengőkarok, szilentek (80.000) - hátsó kipufogó dob (30.000)
Magyar JánosRemek szerelő, mindent tud az Alfákról, amit csak tudni lehet.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | 525i |