Kultúr társ az utakon
Most is szeretem, a Selespeed váltó nem a legjobb, sajnos hosszú a reakció ideje, de gondolom ez minden hasonló technológiánál ugyanezt tudja, legfeljebb másképpen nevezik. Egyébként elsősorban a kultúráját szeretem, jó érzés benne ülni, jó érzés ránézni illik hozzám, nekem való. Egyáltalán nem érdekel hogyan megy, néha lepadlózom ha kell, és akkor megy, az jó, megnyugtat, biztonságot ad, de soha semmilyen autónak nem füstöltetném a gumiját. Én nagyon más vagyok mint a többi ember, és mások az igényeim, ha nagyon sok pénzem lenne is Jaguarban, Aston Martinban, Maseratiban tudnék gondolkodni, de boldogan használnék egy mai korszerű DS Citroen-t is, csak a C6 nem tetszik. Nagyon nehezen tudom elképzelni maga diesel autóban, nem tudom mit raknék a kombi ablakába hogy ne lássak ki, hiszen ennek is félévente nyitom csak ki a csomagtartóját, irtózom a tetőcsomagtartóktól, meg a vonóhorgoktól, nem tudom mit kezdenék egy busz típusú autóval, vagy egy crossoverrel, terepjáróba meg csak a tanyán ülnék be. Más vagyok, és nekem így tetszik ez az autó semmiképpen nem ajánlanám másoknak akik nem mások mint én, de szívesen cserélném egy 159-re is, de akár Brerara is. A fogyasztását még esküszöm soha nem mértem meg a három év alatt, de muszály volt valamit választani, biztosan sokat eszik, de nem érdekel. Sokat járom vele városban, és arra nem igazán alkalmas, sokszor inkább ungrana ha nyomom neki, és rossz figyelni mennyit vált sajnos nem arra használom amire való, de így is szeretem. Senkit nem akarok rábeszélni hogy szeresse az Alfákat, mindenki olyan autót válasszon amilyen hozzá illik, hozzám igen, és még sokakhoz, nagyon rossz lenne ha nem választhatnánk.
- Néhány égőt cseréltem, néha 1-1 fals üzenet, de semmi nem romlott el még
Stoll