kicsi,dögös,lenyűgöző
Imádjuk!A legszebb autótipus a tesóival együtt.Kiválló az útfekvése,derékszögbe kanyarodhatsz vele,a fékei brutálok,a lámpái még xenon nélkül is nagyon jók.Hosszabb utakon használjuk általában és nem üljük szét magunkat.Értékvesztés?Aki Alfát vesz az számoljon vele.Az első tipus amibe igazán szeretek beszabadulni.Ha nyugisan akarsz haladni akkor úgy megy,ha vadulni szeretnél akkor úgy.Természetesen azzal tisztába kell lenni,hogy egy 120 lovas benzinesben csücsülsz nem egy 300 lovas dizelben csiliárd Nm nyomatékkal!
- Kb.3500kmnél történt.Addig párszor bentmaradt a kuplung pedál ,irány Alfa-Kelet Pest.A feleségem elmondta a jelenséget(a lábába min.300000km és több autótipus)a"mesterszerelő"hölgynek,aki szerint semmi probléma.Szilikon spray 2db fújás minden rendben!!100%!!Mehet vele Frankfurtba nyugodtan 4 napos ünnep elött,hozzám.ÜNNEP első nap dél körül telefon:német-osztrák határon pedál bent,de már nem jön ki.ez 500km volt a szerviztől.Alfa kontakt 6 óra alatt oda is küldte a mentő egységet,de ekkorra már én is oda értem,onnan irány Ried,szakszerviz,ahol a kis ördögöt ott kellett hagynunk.Csütörtök este 10-re már a megadott fogadóban is voltunk.A kis kocsinkat kedden délre meg is gyógyitották és folytathattuk utunkat tovább.Ezuton köszönöm az 5 napot mikor bejárhattuk Salskammergut környékét,ami gyönyörű a"szakértő"hölgyemény hozzá nem értéséből.Ezen kivül még a budaörsi szervizről!20000es szerviz inditó motor nyikkan az inditás után és az oldal index lámpa bepárásodik.1 napot töltött bent a kicsike ami alatt ezeket állitolag kicserélték.Most 39000 van benne,ezek a mai napig nem jók rajta.
- Csak nem bírtuk ki,elvittük a Csiki-Bege szalon-szervízbe,hát majd ott megjavítják biztos!?!Bejelentkezés e-mailben,oké,odaértünk,a fogadtatás és az autó átvétele érdekes volt,nem jöttek ki megnézni,csak úgy kb. beírták a km,az üzemanyag állását és a kívánságainkat.Másnapra elkészült,minden kicserélve,kivéve a hátsó ajtóban nincs benne a magas hanszóró/BOSE/-mondták,nyilván az előző szervízben megszabadítottak tőle-ezúton is köszönöm!!/,DE!!semmit nem kellett aláírni,a kulcsot,forgalmit átadták és megmutatták,hogy ott hátul áll az autó.Se lemosva,se kitakarítva/előző napi 1000km Frankfurti téli kosszal/,belül egy üres vizespalackkal kaptuk vissza./feltehetőleg a szerelőé volt!Végülis így kell egy garanciális szervízelést elvégezni Magyarországon!
Alfa Kelet-Pest,Fiat Budaőrs,Csiki-Bege Autopláza
Fiat Budaörs
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | VW,peugeot,mazda,opel,renault,chrysler | Következő autója? | Alfa Spider vagy 159 SW 2.4 |
Verdikt | (7.4/10) |