Dolcsevíta érzésnek is két oldala van!
Úgy fekszi az utat, mintha sinen menne, f?leg kicsit lentebb eresztve a hasát, borzasztó jó benne ülni, mintha otthon a fotelb?l szemlélném a tovasuhanó tályat, és mind emellé a fülnek oly kedves markáns dorombolás sz?r?dik be az utastérbe, komolyan az ember elhiszi, hogy a világ legjobb autójában ül.
DE
A napellenz?k lógnak, a keszty?tartó nyitó leesett, a futóm? non-stop nyikorog, XXI. századi autóhoz képest zabálja az olajat, nameg a benzint és az elektronika állandóan gondoskodik némi vélt vagy valós problémáról. (általában vélt!!!)
Összeségében az a meglep?, hogy ennyi hiba és baj után is nagyon szeretem a gépet. Valszeg a dolcsevíta érzés az amit egy "Jürgen" sem tud pótolni!
- Vezérm?szíj elszakadt, tuti 71e Km-nél), Katalógus szerint 120-at bir. Szerencsémre alapjáratnál történt így nem csinált végzetes rumlit. 150 000Ft
- Vízpumpa feladta 80-90e KM között. 50 000Ft
- Futóm?vön szinte mindent kicseréltem már 96eKm-nél, mégis nyikorog 150 000Ft
- Ültetve van, így egy bukkanónál szétrepedt a kartel, ha nem tudták volna megjavítani akkor GEBASZ mert 100 000Ft
- Valami kifürkészhetetlen érintkezési hiba a kompiúterben 30 000Ft (egy vezeték volt megszakadva, csak soké találták meg :()
Nova autócentrum aranyosak készségesek, de a családi ékszereket is oda kellene hordanom egy-egy javításnál.
Egy BMW guru ismer?söm vette kezelésbe, így a munkadíj kicsit visszafogottab és az alkatrészekre is egyel kevesebben teszik rá a hasznukat. Azért még így is borsos. Csak azért nem adok tizest, mert nem igazi szervíz, de lelkiismeretes.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Bravo | Következő autója? | Alfa/Lexus |