Megbízható szerető
Az autót tulajdonképpen véletlenűl vettem, nem volt különösebb elképzelésem, csak annyi hogy olasz legyen, mivel előző alfámmal nagyon meg voltam elégedve. Amikor megláttam egyből megtetszett, amikor kipróbáltam jött a szerelem. Rögtön megvettem, aminek az lett az eredménye, hogy csak később derült ki, svájci gazdája előzőleg csúnyán összetörte. Négy év és 120000 együttöltött kilométer után azomban az hiszem csak jót tudok mondani az autóról, egyedül a váltóval volt gond, de még ebben is szerencsém volt ugyanis a lakásom előtt adta meg magát. A fenntartása nem drága, és nem igényelt sok gondozást, bár szerintem a minőségi olajat és egyebeket nagyon meghálálja.
A boxer hangja és ereje szerintem meggyőző, elég sok autót vezetek, de még mindig ezt szeretem a legjobban. Persze semmi sincs ingyen, a fogyasztás a kocsi gyenge pontja, én a diesel 33 után kicsit meghökkentem de már megszoktam. Összességében nagyon szeretem, igazi nyers vas, nem olyan mint a mostani dodzsemek.
- a kúpkerék fogai letörtek a sebváltóban, ez szerintem alfa betegség a 33-som is így járt.
a faterom autószerelő, így ő bütyköli
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1996 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 120000 |