Lelke van!!!
Igazából átmeneti autónak vettem. Viszonylag baráti áron vettem. a kocsi gyönörű volt, igazi kis méregzsák. a menettulajdonságaival nagyon meg voltam elégedve, ami nem is csoda, mivel gyári sportfutómű volt alatta. Nagyon jól lehetett az úton tartani, néha olyan érzés is volt, mintha kötöttpályás közlekedési eszköz lenne. a sportos közlkedés hátránya csak annyi volt, hogy hamar leradíroztam az első gumikat. Kormányozhatósága szerintem jó és közvetlennek hat, kicsit a gokartra emlékeztet, egyedül a fordulókörével nem voltam megelégedve. A karosszéria szerintem profi munka, mivel még az apróbb sérüléseknél sem kezdett rozsdálni (sárvédő), emellett formája időtálló. A belső megtervezésénél szerintem a mestenek csukva volt a szeme, de ezt nálam kompenzálta a sok extra, amivel a kocsi el volt látva. Az ülések elég kemény támasszal rendelkeztek, ami hasznos volt a gyors sávváltásoknál. A műszerezettsége hagy némi kívánnivalót maga után, pl: a benzinszint mérő szerint jobb kanyarban mindig tei volt a tank, bal kanyarban pedig üres és a jelen szisztéma szerint működött gyorsítás és lassítás alkalmával is. A műveletek után elég lassan tért magához. Összességében szerettem az autót magas fogyasztása ellenére is és nem bántam meg, hogy megvettem!
PS: olajra, olajszintre szigorúan ügyelni!!!
- kerékcsapágy, féktárcsa, ablaktörlőlapáttörés
Miskolc, maszek