"Kis Subaru"!!!
Nagyon imádnivaló alsó középkategóriás autó. Nem egy erőbajnok, de az 1.4-es 16 szelepes Kopeleknék azért jobban megy, a maga 1215!!! kg-os önsúlyával. a futómű pazar, a fék lehetne puhább (mondjuk így jól adagolható), a kormányzás kellően direkt. A boxerhang, némi kipufogó tuninggal Istenivé vált! Csak egy turbo kéne rá és tényleg Subi hangja lenne! Állítólag az 1.6-os, 1.7-es még durvább. Egyébként új kipufogórendszerrel és lambda-szondával vásároltam az autót. Hanyag szerelönél járt az autó, a vezérmüszíj feszítö görgö az egyik oldalon nem volt meghúzva, így laza volt a bal oldali vezérműszíj, de semmi gond nem lett belöle, hála Istennek. Első körben lecseréltem a szíjakat és az olajakat. A váltó 3-asban reccsenik, ha gyorsan váltok. Olajfolyás érdekes módon nem volt tapasztalható, ami egy digóverdánál azért valljuk be, előfordul. Komplett fékeket cseréltem, fékcsöveket, kuplungot, stb. Tuti, hogy tengerparti orzágból származott az autó, mert a gyári acél fékcsövek, meg a motorszám is kirohadt. Az egész blokk rozsdás volt. Persze, ahogy kell, mindent rendbetettem rajta, mivet tróger gazdái voltak, eladni nem akartam, megcsináltam mindent. Azóta remekül müködik, abszolút megbízható verda. Imádom, jelenleg is használom és semmi pénzért nem vennék hétköznapi használatra Francia vagy Germán hulladékot, volt mindkettő=KÖSZÖNÖM!
- légzsák hibajelző világít, bal oldali ablakemelő kicsit szorul, hidegen az első 1 percben, 1-szer leáll (azután szépen megy), a 3. fokozat szinkronja rossz, ezért reccsenik a váltó
my garage
Flash a villany"ász"