Autók » Alfa Romeo » 145 (1994-2001)

145 1,6 TS

Ez csak olasz autó lehet!!!! :-)

Szerelem első látásra,amióta megvettem azóta is Imádom!!!Nagyon jó vezetni:K.... JÓ,úttartás,fékek,vezethetőség szóval fenomenális!Nagyon kényelmes puha üllései vannak,jó oldaltartással,hátul is akár 3 főnek megfelel,2-nek káneán!Ja és nadon-nadon biztonságos egyszer tetőre dobtuk(tizen méter mélyre 4 bukfencel megfüszerezve,és csodával határos módon semmi,mégegyszer mondom semmi bajunk nem lett!!!!!!!!Egy szóval nagyon szupi kis ótó csak 1 baja van:Sokat Zabál,és nem tudsz vele lassan menni,Kizárt!!!!!

- Légtömegmérő/a C corsa-val azonos/ Szereléssel együtt 20.eft
- Szétrohadt a kipufogó dobom,simán csővel kitoldottuk ez mind 3.eft volt.Ezen kívül semmmmmmmmmmi extra :-)

Dunakeszire,kimondottan csak Alfákkal foglalkozik már 40 éve!Tud az emberke,ja nem drágán és pikk-pakk mindent megold!!!!!!!!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1999
Előző autója? golf 2 1.6 tdi Következő autója? ????
Verdikt (7.1/10)

Alfa Romeo 145 1994 (1998 - 2001)