Drága játék, de megy, mint...
Már elég rég eladtam, de még mindig hiányzik, főleg most, mert jelenleg egy 65 lóerős WV poloval járok. A teljesítmény az fantasztikus volt 155 le, de ahoz képest hogy szívó négyhengeres nagyon nyomatékos, gyönyörű hangja volt, főleg egy K/N direktszűrővel, a futómű már nem tetszett annyira kemény volt, de buta ahol kicsit rosszabb volt az út a kanyarban ott idegesen elpattogott, csak tökéletes úton lehetett élvezni, de az ugye nem sok van nálunk, a motor egy tempós közlekedés után(párszor felvettük hogy gyorsul 2-ben 60-ról százra) megadta magát teljesen, sajnos nem tudtam kipróbálni mennyi a vége, de 200-al biztos annyival mentem, a féktől nem voltam elájulva sokszor túlmelegedett és ilyenkor nem volt meggyőző a fékhatás, a belsőtől sem voltam elájulva mindenhol kopogós műanyag, de a bőr kormány és váltógom piros varással szép, az ülések is elég sportosak és kényelmesek, sajnos nem volt benne klíma így elég nehéz volt eladni, de végülis volt benne abs, 2x el.a, el.tük, szervó, 2 légzsák, hátul elfogatható a helykínálat, a fogyasztás viszont túl sok, én legtöbbet városban hazsnáltam és simán 12l volt az átlag, ez volt az amiért meg kellett tőle vállnom, mivel még tanulok és szüleim nem örültek ennek az adatnak, jó kis autó, és szerintem szép is, de a motor beállása azért kicsit durva
- megfordult a főtengely, hátsó lámpa
ismerőshöz
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1996 |