XC90 és az élmény :)
Rég álmodtam már egy ilyen autóról, pontosabban erről az autóról az XC90-esről, évekkel ezelött gondolkodtam rajta, hogy megkene venni egy ilyet, de csak 2006 nyaraán szántam el magamat rá, nagy örömömre addig kijött a V8-as motor is :) Mikor megláttam egyből megrendeltem. Nekem nincsen vele semmi bajon, nagyon nagy élmény vezetni, óriási elegancával bír és nagyon kényelmes, a V8-as motorrol nemhiszem, hogy kene anekdotakat irni, hisz onmagaert beszel. Egyszeruen brztalis a gyorsulasa nagyszeruen felveszi a sebesseget 160-170 km-igy lehet vele masodpercek alatt gyorsulni. A nagy suly ellenere nagyon szepen porog. Nemszokasom gyorsan menni, auopalyan 140-160 kozott, de akinek egy ilyen autoja van az azert szerintem neha oda porkol neki, es olyankor azert padlogazt nyom neki az ember! A szervizzel van egy kis bajom mondjukm, aki ilyen autot vesz azert az mar elvar egy kis figyelmet a szerviztol, nehany apro dolgok, teli-nyari gumi csere, elfelejtik megtisztitani a felniket, fel eves por all rajta :) ennyi az ossz hibam veluk.. meg a kocsinak nemvolt gondja, szerviz meg nem esedekes, majd utana megirom ha valami ott nemsikerult jol :)
Mivel sok ember azthiszi, hogy ez terepjaro en mindenkit kiabranditanek ebbol, ezek az autok nem terepjarok, csak megemelt autok, nemigazan boldogulnak a terepen, legalabbis nekem volt tapasztalatom ebbol igaz jobb mint a lapos kocsik, de azert nem ajanlom senkinek egy nagy iszapos turara, mint ahogy a tobbi hasonlo kategorias autot se, pl: BMW X5,X3, Audi Q7, Mercedesek... Ezek egyik se jo a celra, de hisz nem is azert vannak ezek az autok, ami nagy elonyuk, dugoban hosszu soroknal nagyon kenyelmesen lehet belolle kifele nezni a tobbi auto felett, es elore latni sok koccanast es ezaltal konnyu megelozni a hirtelen fekezeseket esetleg koccanasokat. Akik megtehetik ajanlom nekik, hisz igazni nagy eleganciajuk a Volvo XC90, tekintelyt teremt mas hasonlo kategorias autok koreben is!
- Elektronikai hibák voltak az első pár hétben, nem mindig ment az index, es az ablaktorlo is neha elindult magatól, de mostmar tökéletes :)
Volvo Galéria
1044 Budapest,