A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Toyota » Corolla (2007)

Corolla 1,6 duál Vvti Sol

Fekete mágia

2007.02.19-én vettem át a corollát,eddig 2900 km.mentem vele eddigi tapasztalataim :a corolla formája nekem be jön,mérete elég nagy,ebböl következik hogy utastere rendkivül kényelmes,futómüve rendkivül jól nyeli a kátyukat,kanyarban kiszámithatóan viselkedik.Az utastér hangszigetelése hihetetlenül jó.Váltója példaértékü lehetne más tipúsok esetében is.Fék jól adagolható.Sol felszereltség rendkivül jó,szinte minden megtalálható az autóban,/9 légzsák,inteligensajtó nyítási rendszer,tempomat,sebességhatároló,digitklima,start indító rendszer stb.Az 1,6-os motor rendkivül jól mozgatja a viszonylag nagy karosszériát.Jelenleg az 1,6-os motorok között most ez a legjobb 124 le 157 nyomaték 10,4 gyorsulás 100 ra,eddigi átlag fogyaztás 7,5 l/100 km.Több tesztet végignézve ez a motor tünt a legjobbnak,már már az 1,8-os motorok teljesitmény szintjét surolja.Utastere grezs belsövel kifejezetten szép,de a szürke belsö sem csúnya, kemény müanyagok bőven megtalálhatóak az egész kocsi belsejében,de eddig nem zörögnek,de ebben a kategóríában más márkák sem különbek.Amit csinálhattak volna jobban is:fedélzeti számitógép kezelőgomb-müszerfalon,nehezen elérhető ,igaz én nem nyomkodom sürün mert tul lényegi információval nem szolgál. Csomagtartó tető belső kivitelezése,hát elég érdekes-mintha a végén tervezték volna,és megunták volna a munkát és összecsapták.Az elektromos kábelek bevezetése a világító testekbe,gégecsövel-a zaporozsecben azért szebb volt.Összeségében a corollát kifejezette jó autónak tartom eddig,ha 100 000 km.után is hasonló véleményem lessz akkor nagyon jó autónak fogom tartani.Na de ezt 3 éven bellül megtudom.

- szép lenne

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 7.5 l
Előző autója? cordoba Következő autója? Seat,ha beválik a corolla lehet az.
Verdikt (9.8/10)

Toyota Corolla 2007 (2007)

Ítéletek (55 db)

• Verdikt