Kyron, a hibátlan!
Sziasztok! Rövid leszek. 2005-ben München-ben vásároltam egy ezüst, automata Ssangyong Kyron-t. Mint a futott km-ből látszik, alig egy év alatt majdnem 90e km-t tettem meg vele autópályán, nagyvárosban, terepen. Az autó munkaeszköz számomra, ezért minden körülmények között fontos, hogy megbízható társ legyen. Hiba listája 0, 0,0. Semmi. Egy kicsit nyomatékszegénynek éreztem a 141 Le-s motort, de egy tuningbox segítségével az alsó tartományban tapasztalható gázadásra történő "gondolkodást" 300 Euro ellenében kiküszöböltem. Átlagfogyasztása 8,5 l gázolaj, amit nem tudom sok-e, vagy kevés, de számomra teljes mértékben elfogadható. Egyedüli megszokható "hibaként" talán a keresztirányú út egyenletlenségek simítását róhatom fel számlájára. Ez a tizedik új autóm, amelyek között nagyon sok neves márka (német, japán,) szerepeltette magát. Lehet, hogy kifogtam, de az autóm, majdnem 90e km után is örömöt okoz, imádom megbízhatóságát, kényelmét, a mercedes ötös trip.váltó finomságát, azt ahogy autópályán ez a 2t autó 180-nal halad, és azt, hogy egy neves márka kényelmét, precizitást élvezhetem több ezer euróval kevesebbért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
- Csak a kötelező szervizek során, gyári előírás alapján meghatározottak kerültek cserélésre. (Olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, stb.)
| Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2005 |
| Kényelem | (9) | Használati időtartam | 1 év |
| Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 0 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 85000 |
| Szerviztapasztalat | (9) | Átlagfogyasztás | 8 l |
| Előző autója? | Accord 2.4 Exec.Aut | Következő autója? | Rexton 2 |
| Ennyire szerette | (9) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (6.5/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás