Autók » Renault » 5 (1972-1985)

5 1,4 TX

Francia báj és kényelem

Kettes dízel Golf ill. ezerkettes Lada után egy luxusrakéta: kényelmes bels?, nyomatékos motor, korához képest alig zörgött. Alufelni, metálszürke 3 ajtós: csinos darab. (Mi tagadás a külseje miatt vettem meg.) H?tés nem volt az igazi, de a h?t? cseréje után rendbe jött. Renault alkatrészek horror áron, utángyártott megfizethet?, Dacia alkatrészek fillérekért (sajnos csak kevés csereszabatos).

- Lengéscsillapító, kuplung, els? féltengelyek (fejújítva), ac pumpa gumimembrán (filléres alkatrész, de új nincs és nem megy nélküle az autó), vízpumpa tengely eltört (szintén olcsó, de kritikus alkatrész), jópár gömbcsukló, egy vízcs? (többször), egy motortartó bak, gázbowden.

Bicskei utcai Citroen-Peugeot-Renault-Dacia szervíz

Fenntartási költség (5) Évjárat 1974