Opel Astra TDS ISUZU, a család barátja
Használtan vettük Jánoshalmán egy autókereskedésben.Egy kis Citroen AX-et váltott ki mint családi autó.Frissen Belgiumból behozott, nagyon jó állapotú autó volt,megvolt a kinti szervízkönyve 125550km volt benne.A papírjai meg az állapota szerint is valószínüleg egy gazdája volt.Kifogástalan esztétikai és m?szaki állapotban volt.Nem volt kiglancolva,agyon szilikonozva.Egy "természetes" szépség volt!Nagyon jól felszerelt /ABS,4Xel.ablak,tempomat!!!!,2xlufi,ködlámpa,15-ös gyári kerék,vonóhorog,centrálzár......szóval csak aklíma hiányzik! Megvétel után rögtön nagyszervíz /olaj,sz?r?k,szíjak/.Következ? héten irány Horvát-ország.Bepakoltuk a fél házat /kombi/,és gyia! Tartottam egy kicsit a hosszú úttól de a kicsike gyönyör?en muzsikált.Kint a pályán feltoltam a tempomatot 130-ig és hajrá! 900 kilómétert mentem el egy tankal /55L/! Símán vette az akadályokat oda-vissza! Megszerettük,és azóta is használjuk!Nagyon olcsó az üzemeltetése, még az elöz? kis AX-hez képest is, és ez legalább megy még megpakolva is /82LE/!Ha eladom csak aklíma hiánya miatt.
- Fék munkahenger /hátsó/ 2200Huf/db, vezérm?szíj 7500Huf, szíjfeszít? /japán/12700Huf
El-bonti Kft.Baja Keleti-körút
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 6 l |
| Előző autója? | Citroen AX | Következő autója? | – |
| Ennyire szerette | (9) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.2/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás