Megbízható és szerethető sárgaöves jakuzaöszvér
10 évesen, 210 ezer kilométerrel vettem még 2006 januárjában, és most adtam el pár napja, amiből kikövetkeztethető, hogy elégedett voltam az autóval.
Előnyei:
-városban nagyon fürge, igaz, hogy csak 102 lóerő, de alig több, mint egy tonna a tömege (háromezerig ugrik nagyon, utána már felejtős, de mivel sokat kellett cikáznom városon belül nekem nagyon megfelelt),
- jó fogyasztás (8 liter fölé sohasem ment),
- kinyírhatatlan motor,
- hatalmas csomagtér, praktikusság
- megbízhatóság
- forma (ez persze szubjektív).
Hátrányai:
- viszonylag drágák az alkatrészek hozzá (főleg az autó értékének arányában)
- nem egy granturismo, hosszú utakra nem szerettem menni vele az utóbbi időkben, bár 2006-ban még 3 hetes olasz-francia riviéra körútra vitt és élveztem
- ha elektronikai probléma merül fel, akkor nem egyszerű rájönni, hogy mivel van a baj, egyszer nagyon megszívatott, hónapokon keresztül nyomozta több szerelő is hogy mi a probléma, majd egy kb 2 ezer forintos basz kicserélésével megoldódott a probléma
Kopóalkatrészeket mind megszívtam, de ez nem csoda a hosszú együtt töltött közös időnek és az autó korának és futásteljesítményének tükrében.
Én ajánlanám vételre a jó állapotúakat, úgy adtam el, hogy nem is hirdettem, egy ismerős tett rá ajánlatot magától, amit elfogadtam...
- Sajnos a 9 év túl hosszú idő a tételes felsorolásra, de csak kopóalkatrészek.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | 206 | Következő autója? | 159 Tbi |