Baranya Ranger
Az autó egy igazi munkás kocsi járőrautó , így minden nap megyünk vele földes utakon , erdőbe és aszfalton egyaránt naponta kb: 300 km-t és a hét minden napján hárman használtuk és 2 év alatt bele ment a 224000 Km .
Automataváltós 4 sebességes , nincs is vele baj bírja a kiképzést és ez által kényelmes vezetni is , kicsit a menet dinamikát befolyásolja a váltó , gyorsításnál gondolkodóba esik a kicsike de nagyon jól és gyorsan lehet vele haladni , nagy sebességnél is biztonságos vele menni , csak télen kell vigyázni a jeges , havas , nyálkás utakon mert a terepgumi miatt gyorsan kimegy a hátsó fele.
Szeretem a kocsit föleg mert tele van/volt extrákkal automataklíma , ülésfűtés, elektromos kütyü hegyek de nem romlott el soha csak az EGR szelepet kellet cserélni 60.000 után.
Annak ellenére, hogy ez az autó sem japánban lett legyártva csak fényesebbé teszi a Mitsubishi hírnevét , szerintem a Lancer után ez a legjobb mitsu.
- Csak az olajt kellet sűrűn cserélni mert 24 órába ment a hét minden napján! - 20000 Km-ként de 200.000Km után 15.000 ként kellet cserélni mert az, az istene a motornak. - A szerviz 20.000 km után minden alkalommal kb: 90.000 HUF nem túlságosan olcsó de meg érte az árát. - A laprúgó ha után gyártott és nem gyári akkor kb: 35000 km után törik még hála , hogy nem a főrugó. - - Autómata váltóval semmi gond azon kívül , hogy kicsit lomhán gyorsul , de ha meg jön az erő akkor húzz a kicsike mint egy bika. - - Elektromos berendezések jól működnek , klímát ajánlatos sűrűn tisztítani . -
Mitsubishi Saturn Pécs jók a szerelők és gyorsak szinte mindent átnéznek még ha nem is kérem és nem kérnek érte + lóvét. Egyedül az árak amik kicsit húzósabbak, de itt a szerelő gárda tapasztalata miatt megérte.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | Hilux 2.4D | Következő autója? | Mitsubishi L200 2.5 DID |