Hófehérke, a fehér cápa
Egyenlőre az első 2000km 4 gyerekes tapasztalatát tudom megosztani. Nagyon kényelmes a pisisek imádják, a 2. sor középső "keskeny" ülésére babahordozót rakva rengeteg hely marad kétoldalt a gyerekülések öveinek bekapcsolásához. A bekötő csatt is gyerekülésbarát. A klima brutális, hamar behűti az autót hátul is. A 3. sorba is ülhet 2 nagykorú és nem fognak jajveszékelni. Marad mögöttük hely bőröndnek összecsukott babakocsinak. Az anyagok nagyon finomak, az üléshuzat zipzáras levehető és mosható. A gombok kapcsolók nagyon kulturáltak, érződik a minőség mindenen. Mindenhol csavarokat találunk, massziv az egész konstrukció. Ami tetszik: a kidolgozás és az anyagok minősége. A nagy 2.4-es motor dinamikája (megy nagyon) a rugózás kanyarodás isteni, hihetetlen hogy ez egy "busz". A lámpa a hátsó ajtón és a küszöböknél. Hatalmas tükrök, ledes irányjelzőkkel és ledes féklámpákkal. A rádióantenna az oldalablakba van épitve. Gyönyörű műszerek. Az egész autó nagyon szép, csupa ív..
Ami nem: 12,5 liter városi fogyasztás.
túl az első harmincon, északi tengeri és horvátországi kiruccanáson még mindig imádjuk. Jó a hűtés-fűtés és remekül alkalmas az IKEA-s rakodók arcára fagyasztani a gúnyos mosolyt, merthogy belefér a kanapé.. ja és gps-el mérve de téli gumival nem volt meg a 200km/h csak 199. Talán a szél miatt? :)
- semmi
| Szerviztapasztalat | (9) | Átlagfogyasztás | 12 l |
| Előző autója? | 307 SW XT | Következő autója? | még nem tudom |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (7.6/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás