Autók » Maruti » 800 Dx

8 0,8

Hindu Rizsrakéta

Törötten vettük a nejemnek. Először furcsán nézett a kereskedő, hogy körbeszaladtam az autót, és máris vittem. 180 centis magasságom ellenére, csak a beszállás "érdekes", viszont 160 kilómmal vígan elférek az autóban, viszonylagos kényelemben. A mögöttem ülők ezt már nem mondhatják el magukról :-)
Igénytelen kis fapados jószág, ha épp kirohad valahol, hegesztek egy foltot a helyére.
Olcsó az alkatrész hozzá, gyakorlatilag a fenntartási költségei elhanyagolhatóak. A tetőkárpit egyszerűen levált a helyéről, a belső műanyagok porózusra égtek a napon. Az utóbbin a homokfúvás és a műanyagfesték, örökre megoldotta a problémát!
Minimális szervizigényű, üzembiztos jószág, rettegtem tőle, mert elvégre ez is egy Suzuki. Hetek alatt meghozta az árát, most már pluszos a minimális költségekkel együtt.
Mivel törötten vettük, a bal eleje, a futómű előtt 4 centivel elment a középvonaltól. Szerencsére egyenesen fut, gumit nem eszi, hogy a bal oldalon jobban kilátszik a kerék? KIT ÉRDEKEL???!!! Addig fogok vele járni, amíg szó szerint szét nem esik. Utána, pedig keresek egy megkíméltet, és folytatom :-)

- - Kirohadt bal oldali padlólemez-"A" oszlop-doblemez találkozása
- - Kirohadt ajtók
- - Zörgő féltengelycsukló
- - Lógó felfüggesztő gömbfej
- - Hatástalan első lengéscsillapító
- Sehol nem hagyott cserben, sehol nem romlott el!

Saját magam javítottam. MINDENT! Bár nem sok munka volt rajta. Tízesre osztályozom magam :-)

Inkább alkatrész-szaküzlet: Sumo Suzuki.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1992
Előző autója? Laurel Következő autója? A Laurel az örökös, ez az asszonyé!!!
Verdikt (8.5/10)

Maruti 800 Dx (1984 - 2005)