Nóra kedvence
Bejártuk a fél Közel Keletet, Ukrajnát, Albániát, Kosovot, a Délszláv háborút s mindenhonnan visszahozott. Állandóan kellett valamit javítgatni, de részben házilag csinálható volt. Sokat fogyasztott, de ezekben az országokban a benzin olcsó volt. Szépen mutatott rajta a máltai embléma. Nagyokat lehetett aludni benne, ha az ember a hátsó ?lést lehajtja és kinyitja a csomatartó alsó részét. Sehol sem hagyott ott terepen (bár ehhez futozott terepgumik segítettek). A gyerekek imádták. Ha lett volna pénzem gázra, megtartottam volna.
- rohad, ami nem aluminium (hátsó ablak, alul felul, fenék lemez), Lucas elektronika csapnivaló, kormányszervó, kardán keresztek, rugókat fel kellett újítani, részben gyengék, részben pedig az állandó motornyomaték miatt kissé féloldalas lett az öreg kocsi, tet?kárpit elöregszik és elengedi magát, diffizár (vakumos) nehezen kapcsolható (ki/be egyaránt)
Szityu Üvegház u. (akkor még), ha jó kedve volt mindent megcsinált
Landimex, pofátlan árak, nekem lellett mutogatnom a dolgokat
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1976 |
Előző autója? | 207D kisteherautó | Következő autója? | Opel Astra (tudom ciki, de dolgozó városi ember lettem) |
Verdikt | (4.8/10) |