A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Land Rover » Freelander (1998-2006)

Freelander 1.8 XEI

Családi szivtipró

Els?re látásra beleszerettem,szép formájú ,nagy és belülr?l kényelmes ,bár az ülések oldaltartása lehetne jobb is(az enyém 3 ajtós Hard top 4 üléssel).Nagyon jól pakolható, lehajtott ülésekkel igazi teherautó.Nyaralásnál a hátsó tet? nélkül utazva nagy élmény(a gyerek mindig kérdezi mikor loboghat a haja).Kicsit sokat fogyaszt (11 liter alá még nem ment) és nem egy gyorsuló bajnok de nem is arra való.A váltó lehetne jobb is.Az 1-es és a 2-es fokozat túl rövid bár ez állitólag a felez? hiánya miatt van igy és a hátramenetbe néha er?szakkal kell benyomni a kart.Autópályán 130 felett megjön a hangja is szépen.Télen ideális, hólánc nélkül megyek vele bárhova.Nem egy offroad bajnok de nem is arra csinálták, bár egész jól boldogul a rossz utakon.Szerintem az itthoni utakra ideális.Az apróbb hibákkal is de nagyon szerethet? autó.

- 110000 km-nél hátsó ablakemelö bowden szakadás,ujjonnan 120 ezer ft körül a teljes csere de házilag megjavitva 50 ft-ból
- vezérm?szij csere görg?kkel 60000 ezer ft.
- beépitett óra elszállt, a mai napig nem megjavitva(nem fontos megy nélküle)
- Lejtmenet vezérl?r?l leszakadt a kábel.Visszaforrasztva sk.
- 112000 km tömités csere az injektor alatt 9000 ft
- 122000 km f?t?radiátor kilyukadás hibás forrasztás miatt.Ujraforrasztva 5000 ft-ért.
- 125000 km baloldali gömbcsukló csere 17000 ft

Szinva motor ,Miskolc

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? Laguna Következő autója? 2006-ban modellfrissités lessz.Kivárom!
Verdikt (7.7/10)

Land Rover Freelander 1998 (1998 - 2006)

Ítéletek (32 db)

• Verdikt