Igazi családbarát fürge szemrevaló
Az első lépés az volt hogy100 km-nél, a két első ülés sinről levágattam az alá szegecselt hokedlis magasítást.
Ettől kb 4cm-rel lejjebb lehet ülni, így nekem szenzációs lett a pozíció, végre nem kell elgörbülni az embernek ha használni akarja az ajtó és oldalsó könyöklőket. Viszont az oldaltartáson nem lehet javítani.
Utána jött a xenonizálás ami az amúgy is halálprecíz vetítésű lámpát a fokozhatatlanba emelte, a tompítottat és a szinte szúró fényű refit is.
1000 km-nél meg csippeztük, ettől ugye a fogy. lement megjött a dinamika kb. 10 mp alatt van százon, 200 a vége. Utazó tempó-mattal 3000 ford-on 170 ha nincs rendőr és lehet haladni.
Következő beavatkozás a nyomtáv szélesítés volt 18 mm elöl, 20 hátul.
Ettől a beesett 18-as kerekek kikerültek a sárvédőívek szintjébe.
Az autónak hihetetlen jó a rugózása, kanyarba kissé dől ,de ha valaki bátor, döbbenet kanyarsebességet lehet vele produkákni,mivel egy hajszálnyit tulkormányzott, és ezek még csak a gyári gumik. Viszont az ESP talán hamarabb is beavatkozhatna egy hajszállal.
Ami páratlan még, az az autó klímája hűtése fűtése, 40 fokban is olyan intenzív hogy az hihetetlen,30%-os ventillátor erősséggel röhögünk a melegen.
Tehát, biztos nem gyalogos barát, de hogy összeveszünk az autón a párommal ki vigye az tuti, pedig a másik autó egy 1 éves highl passat 4 mot.
Fenti átalakításokkal fergeteges az autó mindenkinek ajánlom!
- bal első helyzet jelző izzó
BP.Mogyoródi ut.
Udvarias, precíz,nem elszállt mint a po-hu.
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
| Kényelem | (6) | Használati időtartam | 0 év |