A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Hyundai » Atos (1998)

Atos 1.0 i GL

Országjáró minikamion

Annak idején amikor 2002.márciusában megláttam a Győri Hyundai Szalonban azonnal megtetszett.Beültem,tágas belső,magas üléshelyzet,egyedi design fogadott.Kényelmes ki és beszállás elöl-hátul a magas épités miatt.Én 178 cm magas vagyok de kényelmesen elférek elöl is hátul is.Elsősorban városi kisautó,de mi bejártuk vele az egész országot hegyen völgyön keresztül.Nagyon jó belőle a kilátás minden irányban átlátható a forgalom.Autópályán 140-ig lehet nyomni ez a vége.Fogyasztás:nyáron 90-es tempónál le lehet szoritani 5 l alá télen városban 7 l éves átlag 6-6.2 l amit minden tankolásnál mértem.Az autót mindennap használjuk,vonóhorog is van rajta el lehet húzatni vele a fél világot,bírja!Az elmúlt közel 6 év alatt soha nem állt le nem romlott el nem kellett visszavinni a garancián túli időben sem.A környékünkön több darab fut belőle tudom mindegyiket rendszám szerint,a volán mögött elégedett embereket látok.Egy taxiként fut már több mint 6 éve.Gondolom elégedett lehet vele a gazdája hisz ez a munkaeszköze.Az enyém alapkivitel, nincs benne semmi extra a távirányitós központi zárat riasztóval útólag szereltettem bele a többi extra nem is hiányzik.Összességében egy egyszerű,megbizható,igénytelen,egyszerüen kezelhető kisautó ami nagyon szerethető és aki ezt megis hálálja.Meg is fogadtam amíg elég a családnak nem is adom el,vagy csak Hyundaira cserélem. Frissités:2008.02.20. 71400 km Fájó szívvel de most cseréljük be egy új I30-ra.Remélem az új gazdája is megbecsüli és vigyáz rá ahogyan mi tettük.A cserébe is csak azért mentem bele,mert Hyundai lesz helyette.Nekünk bizonyitott az elmúlt 6 évben.Hyundai forever!

- Első fékbetétek,index relé,pár darab izzó más semmi.A fékbetétnek is csak az egyharmada volt elkopva csak a ragasztás volt elengedve a ferodol és a fém között 6 év után 60000 km-nél.Az indexrelé sem romlott el csak néha indexelés után bekatogott ami kellemetlen volt,ezért cseréltem ki.67000 km-nél a bal hátsó fékdobnál a szimering átengedte a zsírt 6 év után, csere.
- Frissités:2008.02.20. 71400 km.Most volt előműszakin,hozzá sem kellett nyúlni,tökéletes gép.

Hyundai Győr márkaszerviz

Saját magam