Autók » Hyundai » Accent (2000-2006)

Accent Accent 1.5 LS cool 2. 4a

Szeretnivaló kis koreai

2004 szeptember 2-a óta vagyok boldog tulajdonosa egy Hyundai Accent 1.5 LS cool 2 személygépkocsinak.
Mikor vettem, akkor még nem voltam 23 éves sem. Els? autóm.
Felszereltség:
manuális klímaberendezés, szervókormány, központizár riasztóval, mica fényezés, 1 db légzsák, cd-s magnó 4 hangszóróval , színrefújt kilincsek és visszapillantó tükrök.

Mióta megvettem mentem vele b? 11 ezer kilométert.
Télen, csak városban, rövid járásokkal sem ment fel a fogyasztása 8,5 liter felé. Jó id?ben, mikor bejáratós volt, mentem fel vele Pestre, végig klímával kellemes 110 km/h val (nem akartam egy 1000 km t futott motort meghajtani) és 5, 30 litert evett 100 km-en. Teljesen el voltam ájulva!

Mindig pöcre indul, keveset eszik, nagyon kényelmes.
Igazi kis szeretnivaló kocsi. Igaz egyedül használom, de ha a nem egyedül ülök bele, 4 személyig akkor is kényelmes. A motor er?s, harapós, takarékos.
Eleinte zavart a hangos motorzaj. Akit ezzel ilyesztgetnek és ezért nem akarja megvenni, rosszul dönt. Kb 4 ezer km után halkult. Most 140 es tempónál rádió nélkül sem zavar a hangja. Mostmár kis "csendes" lett!
Szervókormányban a rásegítés els?re kicsit er?snek t?nt, de miután megszoktam már nagyon jó (F?leg parkolásnál).
Relatíve kis helyen megfordul.
Csomagtartó 375 liter. Nem egy feneketlen, de használható. Sokmindent bele tudok pakolni.

Az ülései hosszútávon is kényelmesek, jó kemény tömésüek.

Az autóból a kilátás megfelel?.

Egész egyszer?en, tömören összefoglalva:IMÁDOM a kis koreait. Nekem jó vétel volt, meg vagyok vele elégedve.
Addig el sem adom, míg ki nem rohad alólam.

Balázs

- - A bal hátsó ajtónál a gumírozás kigy?r?dött.
- - Bal széls? rendszámtábla világítás izzója kiégett
- (ezt 1 perc alatt cserélték potom pénzért)

Autoszöv Kft. Debrecen
(Csak ide és senki máshoz. Gyorsak, korrektek, profik, nem csapnak be. Olajat el?ttem öntik be, elhasznált sz?r?ket ideadják, "mert az magának jár" címszóval)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? szül?k Seat Cordoba-ja Következő autója? Csak HYUNDAI (talán az új accent)
Verdikt (7.7/10)

Hyundai Accent 2000 (2000 - 2006)