Autók » Hyundai » Accent (2000-2006)

Accent 1,3 ls cool 5ajtós

Jégkék Villám :)

Mindenképp olyan autót akartunk venni,ami ezért a pénzért a legjobb. Keresztbe-kasul bújva a netet átrágtuk magunkat megannyi autómárka nagyon sok típusán,végül az Accent mellett döntöttünk. Legfőképp a felszereltsége teszett,mert ebben az árkategóriában ekkora autót ennyi extrával nem találtunk.
Az egyetlen dolog ami zavart,sehol egy tesztet nem találtunk róla. Valahogy ezt az autót egyetlen autós műsornak sem volt fontos górcső alá venni.
Amióta megvettük nagyon szeretjük,kényelmes,a fogyasztása jó,szervizköltsége viszonylag alacsony.

- 8500 km-nél a váltóban egy kis ropogást lehetett érezni,ezért elvittem szervizbe,már nem Tatabányára,hanem a Kretschmerhez. Azt mondták,hogy a váltóban lévő olaj menyisége a normálisnak a fele. Mivel nem szivárog sehol,ezért valószínűleg a gyárban túl keveset töltöttek bele. Ezt üzembe helyezéskor,illetve ezres szervizen is ellenőrizni kellett volna,de ezek szerint nem tették,ezért min?sítettem le a Tatabányai szervizt. Az olajat leengedték, újat töltöttek bele. Azóta ismét jól működik,úgy tűnik, hogy a váltót nem érte károsodás,mert nagyon hamar észrevettem,hogy valami nem jó. - - 2006 májusában rendesen összetörtem az autót, mondhatni majdnem totálkár határos volt. Óbudára, a Hyundai Tarjánhoz vittük javítani. Az ügyintézés nagyon gyors és korrekt volt, és az autót gyönyörűen megcsinálták. Semmi nem látszik rajta, olyan mit újkorában és úgy is működik. Ezt a szervizt ajánlom mindenkinek. - - A garancia lejárta előtt pár héttel elkezdett vacakolni a jobb oldali biztonsági öv. Néha egyszerűen nem lehetett kihúzni. Amikor bejelentkeztem szervizbe, a hiba egyszerűen megszűnt. Azóta ez az öv szinte teljesen használhatatlanná vált, nagyjából 3 évig így volt. Még 2 emberről hallottam akinél ugyanez a probléma jött elő, ugyanennél a modellnél. Egyikük rájött a megoldásra, egy rugót kellett kicserélni az övben. Amióta ezt megtettük, az enyém is jól működik. - - Az autóról és bármi másról szívesen mesélek a http://hyundaiklub.hu oldalon - - hopihe30

Hyundai Király Tatabánya (megszűnt) Egy biztosíték,a hátsó szélvédő fűtésé elszállt,mert abba kötötték a központi zárat és elfáradt kb 2 hónap után. Erősebbet tettek bele helyette. :-) Nem az autó hibája,a szerviz "elfelejtette" kicserélni újkorában. Az ajtóban lévő hangszóró csatlakozóját beletörték, amikor beszerelték, hol szólt,hol nem szólt.

Hyundai Tarján Budapest, Bojtár u 33. (megszűnt)Hyundai Batta 2440 Százhalombatta, Berzsenyi Dániel u 13.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Kadett 1.6GT Következő autója? új i30 vagy régebbi Hyundai Coupe
Verdikt (7.8/10)

Hyundai Accent 2000 (2000 - 2006)