Autók » Honda » Logo (1999-2002)

Logo 1.3i

Pikachu, a sárga villám

Pikachu,

99-ben vettuk, egy KisPolski utan ez volt az elso "rendes" autonk.
Eleg zaklatott eloelete lehetett szegenykemnek, nem sok kasztnielemen tekintheto meg az eredeti fenyezes, de az ebbol eredo korrozios problemakon (cserelve volt a szelvedo es szarul raktak be az ujat - rohadt a keret, de megcsinaltattuk) tul csak kopo-fogyo, ill. a futasteljesimeny altal abszolut indokolt dolgok "romlottak el" rajta, a legdurvabb tunet a motorellenorzo lampa kigyulladasa volt.
Papiron csak 65 loero (8szelep), de nagyon nyomatekos, rugalmas, kellemesen vezetheto darab, barmikor felveszi a versenyt pl. egy uj Suzukival.
Fogyasztasat nagyon alacsonyan is lehet tartani (<6), de a gokart-jellegu vezetesi elmeny nem igazan motival sporolasra.
3ajto - fapad, de elso autonak, 2 embernek egeszseges izzadsagmirigyekkel (no klima!) szntem tokeletes.
Nem eppen egy feher F-Astra, szinenek (Pikachu-sarga) es magas epitesenek koszonhetoen sosem volt gond megtalalni a parkoloban. Ennek megfeleloen lopasi veszelyeztetettsege is minimalis, viszont a tipus-specifikus alkatreszekbol nincs utangyartott, ezek eleg brutalis osszegekbe birnak kerulni (hatso ablaktorlo-kar ~ 20kHUF), viszont alig kell beloluk. Mindenesetre kevesebbet kellett kolteni a szervizelesere, mint egy joval kevesebbet futott C-Corsara.
Csomagtartoja kulso mereteihez kepest elfogadhato, ulesek praktikusan hajtogathatok (figyelem, ez az extralista 50%-a volt...), hoztam mar vele haza 200x60x60cm-es ebedloszekrenyt, meg 90x80x180 cm-es TV-komodot az IKEAbol.
Osszessegeben nagyon szeretjuk / szerettuk, de a 3 ajto miatt sajnos nemsokara le kell cserelni, szaporodik a csalad...

- Kopo-fogyo alkatreszek (fekbetetek, fektarcsa, olajszuro, gyertyak, stb...)
- Kuplungtarcsa
- Km-ora spiral
- Akkumulator
- stabilizator-felfuggeszto

Ismeros szerelo Tetenyben

Fenntartási költség (8) Évjárat 1999
Előző autója? Polski 126P Következő autója? Honda Civic / Toyota Corolla / Mazda 323F
Verdikt (7.2/10)

Honda Logo 1999