Az én kis jappánom
2006 Decenberében vettem át az új city-met. Januártól elég hosszú utakat járok vele(1300km) alkalmanként. Szerintem így ahogy van megéri a pénzét!! ami tényleg zavaró az a széles első oszlop,sokat kell hajlongani hogy lásson az ember kanyarban.Én egy 190cm magas és 130kg pilóta vagyok,és magasabbaknak már nem ajánlom az autót hosszútávra.Nekem eléggé elnyomja a műszerfalbox a jobb sípcsontom a hosszú úton, na de a city-t mint a nevében van nem erre tervezték. Nekem személy szerint a városi 6,5lit. országúti(70-80km/h)5,8-6lit. autópályán170-180km/h(mert ezt is tudja és erőlködés nélkül és ha lehet 200-300km-ert is fojamatosam akkor volt már hogy 9,3lit.-be is bele ugrott már na de ne feledjük az 1,4-es motorját!!Egyépkéntegy 1300-as távot vegyesen 8literből ki lehet hozni és én szeretem nyomni a pedált.Véleményem szerint ha valaki ezt kimondottan városi autónak veszi meg, az cserébe egy nagyon tágas, gazdaságos, és hatalmas csomagterű kényelmes autót kap.
- még idáig semmi!!
Honda KIA
Univer-Car Kft.Miskolc, József A. u. 62/a.,
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | xedos6 1,6i limusin | Következő autója? | nagy álmom Honda accord 2,2 cdti sport |
Verdikt | (7.1/10) |